Re-integratie na burn-out en loopbaanbegeleiding in de regio Utrecht en Gouda

Een burn-out is vaak een keerpunt in een leven. Je komt erachter dat de richting waarin de trein rijdt niet meer bij je past. Je overlevingsmechanisme werkt niet meer. Nu moeten we echt aan de slag!

Hulp bij re-integratie

Bij uitval door bijvoorbeeld stress, burn-out of (langdurige) ziekte, kan ik helpen met re-integreren. We staan stil bij hoe het met je is, stellen samen een re-integratieplan op en, als dat nodig is, help ik met het verbeteren van de communicatie met een leidinggevende.

Re-integratie UtrechtLoopbaanbegeleiding

Soms blijkt dat je huidige werk niet is wat je echt wilt. Je loopt vast en komt niet meer vooruit. Als loopbaancoach begeleid ik je bij je persoonlijke zoektocht naar drijfveren, talenten en bezieling. We zoeken samen naar de functie of carrière die het meest geschikt is voor jou. Ik begeleid je niet van baan A naar baan B en vertel niet wat je moet doen, maar help bij het maken van eigen keuzes. Je krijgt huiswerkopdrachten, voert netwerkgesprekken etc.

Meer informatie over re-integratie Utrecht na burn-out en loopbaanbegeleiding of een afspraak maken?

Voor meer informatie over re-integratie in Utrecht, Gouda e.o. kun je contact met me opnemen via het contactformulier of telefonisch via 06-50 90 11 88.